Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Mat fra fjord og fjell
Smakfull inspirasjon fra Bondens marked.
Av Bent Johan Mosfjell, 2. Juli 2012, kl. 23.03

Pressemelding fra Vigmostad & Bjørke:

Mat fra fjord og fjellMat fra fjord og fjell
Christopher Haatuft

Mat fra fjord og fjell er en hyllest til entusiastiske produsenter, enestående råvarer og kulinarisk kreativitet.

Bli med Christopher Haatuft og fire spennende kokker på Bondens marked i Bergen. Kokkene er alle kreative drivkrefter i noen av Bergens beste restauranter, og har gjort det til sin hjertesak å bruke kortreiste råvarer. Få kjenner Vestlandets matskatt bedre enn disse fem, og her presenterer de en samling utsøkte oppskrifter med utgangspunkt i produktene du finner på markedet!

Bondens marked har helt siden oppstarten i 2003 tilbudt matglade kunder lokale og sporbare råvarer med handverksmessig preg. Det er tydelig at bergenserne setter pris på denne kvaliteten og på det direkte møtet med produsentene, for stadig flere finner veien til markedet.

Mat fra fjord og fjell er «et must» for alle som handler på Bondens marked – en kokebok som viser vei fra markedets fristende matskatter til vellykkete måltider rundt bordet med familie og venner.

Boka er produsert i samarbeid med Bondens marked Bergen.


Del denne pressemeldingen på: